Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
Σχόλια

Ο Καπετάν Θανάσης Βαρίνος,

Ο Χιώτης πρώην πρόεδρος του Οίκου Ναύτη, κροσσάρισε τον Αχέροντα πριν λίγες μέρες, αρχίζοντας το αιώνιο ταξίδι του. Εκεί που θάχει συνταξιδιώτη  και  τον φίλο του , τον δικό μας καπετάν Ηλία Ζαφειράτο.

Ο καπετάν Θανάσης  ήταν όμως και δικός μας φίλος, υπήρξε ο μόνος πρόεδρος του Οίκου Ναύτη που πάτησε το πόδι του στην Κεφαλονιά, προσπαθώντας να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε. Εκεί στην αίθουσα αναμονής του κτιρίου του (πρώην) Οίκου Ναύτη, συναντήθηκε, άκουσε, απάντησε σε όποιον ήθελε ή είχε να πει κάτι, έδωσε λύσεις ακόμη και επιτόπου και βοήθησε ουσιαστικά με πολλούς τρόπους τον σύλλογο.

Ήταν απ΄τους ελάχιστους της τάξης μας που χρησιμοποιήθηκε σε κρατική θέση, όμως επειδή ήταν πρώην βουλευτής , προσωρινή ιδιότητα στην οποία θα πιστώσουν την πετυχημένη θητεία του στον Ο.Ν., υποκλέπτοντας την από την μόνιμη, του ναυτικού , του καπετάνιου.

Καλό σου ταξίδι καπετάν Θανάση. Όσο θα υπάρχει ναυτική Ελλάδα, και πάντα θα υπάρχει, θα υπάρχεις και εσύ. Στις σκέψεις μας, το μόνο άφθαρτο ανθρώπινο στοιχείο, στις σκέψεις της οικογένειάς σου, προς την οποίαν εκφράζουμε την συμπάθειά μας.

Αργοστόλι 25/7/2017

Σύλλογος Ναυτικών Κεφαλονιάς

«ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *